Welke betalingsmethoden zijn er beschikbaar op NuHip.nl?

 

Op NuHip.nl kun je jouw aankopen in de beveiligde betalingsomgeving betalen middels de volgende betalingsmethoden: IDEAL, Maestro, Mastercard, VISA, Bancontact/MisterCash.

Door welke banken wordt iDEAL ondersteund?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jou eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis Bank, Friesland Bank, ING / Postbank, Rabobank en SNS Bank. Voor meer informatie zie www.ideal-betalen.nl.

Als ik niet met iDEAL kan betalen en geen creditcard heb kan ik dan toch iets bestellen?

In principe is dit niet mogelijk, maar neem dan alsjeblieft contact met ons op via e-mail (info@nuhip.nl) onder vermelding van het product of de producten die je wenst aan te schaffen. NuHip.nl geeft voorrang aan de klanten die binnen de 36 uur hebben besteld en betaald, maar zal na afloop van de actie, indien de door jou aangegeven producten nog voorradig zijn, contact met je opnemen om je de gelegenheid te bieden deze producten alsnog te bestellen. Zodra jouw betaling dan door NuHip.nl is ontvangen, zal het pakketje worden verzonden.